Vandaag is het donderdag en zoals elke week is het tijd om ons onder te dompelen in het gratis nieuws aangeboden doorEpic Games Store. Deze week wilde de site zijn weer uitbrengen drieling van gratis spellen. Laten we ze samen zien!

Speed ​​Brawl

"Speed ​​Brawl is een 2D-gevechtsracer waarin je snel moet bewegen en hard moet slaan! Krijg momentum, maak geweldige combo's en voer krachtige speciale bewegingen uit. Vind de vechtstijl die het beste bij je past en stel het beste vechtteam ter wereld samen. Dus herhaal sneller, sneller en sneller ... SNELLER !!!"

Tharsis

“Nu, miljoenen en miljoenen kilometers van huis, heeft een micrometeorietenstorm ons ruimtevaartuig tot een vod teruggebracht en twee bemanningsleden gedood, waardoor we langzaam beseffen dat het een vergissing was om deze reis te maken. Tharsis is een turn-based strategiespel dat zich afspeelt in de ruimte. Met ook de dobbelstenen. En kannibalisme. Jij voert het bevel over de eerste Mars-missie van de mensheid en wordt geconfronteerd met een storm van micrometeorieten. Je moet je bemanning door natuurrampen, voedseltekorten en de genadeloze ruimteomgeving leiden, en ervoor zorgen dat cryptische signalen en waarschuwingen van Mars je duidelijkheid niet beïnvloeden. Daag het lot uit, neem moeilijke beslissingen en begin aan de belangrijkste missie in de geschiedenis van de mensheid."

de Escapists

'Je zit weer in de gevangenis en je enige kans is om met alle mogelijke middelen een ontsnappingsplan te bedenken. Het is aan jou hoe! Hoe zit het met het uitlokken van een rel? Of een tunnel graven onder de gevangenismuren? Of zelfs een bewakeruniform stelen om op te gaan in je ontvoerders? The Escapists is een unieke gevangenis-sandbox met tal van items om te bouwen en te combineren in een gedurfde ontsnapping naar de vrijheid. Je moet heel voorzichtig zijn tijdens het uitzitten van je straf en je voorbereiden om de strikte regels die je worden opgelegd te overtreden. De bewakers zijn vastbesloten om alle ontsnappingspogingen te stoppen, dus je zult verdacht gedrag moeten vermijden tijdens het appèl of wanneer je aan het werk bent in de gevangenis en je diefstal verbergt."

Maar schiet op! De aanbiedingen blijven actief tot de volgende 23 september 2021 om 17.00 uur, quindi ocio!