Il Tokio spelshow nadert en de eerste inzichten beginnen te ontstaan ​​over waar we vanaf gaan zien 30 september 2021. In de laatste uren, SEGA heeft in feite een website geopend die is gekoppeld aan een nieuw JRPG-project bedoeld voor mobiele platforms, en die tijdens de conferentie voor de TGS bijzondere aandacht zal krijgen.

Binnen de pagina, die kan worden bezocht via deze link, je kunt een kort bericht horen dat hij probeert de stemming bepalen van dit nieuwe spel dat de dynamiek van a . zou moeten hervatten traditionele JRPG-ervaring. Hier is een vertaling van de aankondiging, getranscribeerd door de jongens van VGC.

“Wat is een RPG? Het is een reis naar een onbekende wereld. Maar tegenwoordig is een verhaal niets meer dan een lineaire reis, een reis die een weg zou moeten zijn, maar die kan worden teruggespoeld en opnieuw afgespeeld. Een vooraf bepaald einde. Maar is dat echt wat we willen? Vóór de geboorte van videogames werden de eerste rollenspellen met pen en papier behandeld. De enscenering en het verhaal werden door jou afgehandeld en elke speler was vrij om zijn eigen gevechten te creëren. Een verhaal is niet iets dat je leest, maar een ervaring die je maar één keer meemaakt. Er was spanning en vrijheid. Neem ze terug! Een RPG gemaakt van scènes, een smartphone. Jij kiest het einde. Laten we een unieke reis beginnen. Wordt het grappig of verdrietig? De keuze hoe je het verhaal vertelt, is aan jou. Je zult zeker de echte RPG ontdekken."

Natuurlijk zal dit nieuwe en ambitieuze project niet de enige focus van SEGA zijn. Tijdens het evenement komt er meer nieuws en updates met betrekking tot het universum Atlus, en we zullen hoogstwaarschijnlijk nieuwe informatie ontdekken over Shin Megami Tensei V en we vieren samen de 25e verjaardag van Persona.