Fall Guys: Ultimate knock-out werd ongeveer een jaar geleden uitgebracht (4 augustus 2022) zowel op pc als als "gratis" titel voor PlayStation Plus-abonnees. Sinds de eerste weken van de release heeft de partygame harten en joypads van duizenden kunnen winnen en duizenden spelers, en in de afgelopen uren Mediatonic heeft aangekondigd dat het succes van de game ook officieel is gecertificeerd door de Guinness World Record, die Fall Guys de titel van "meest gedownloade PlayStation Plus-game aller tijden'.

Helaas onthult de Mediatonic-post niet het exacte aantal downloads waarmee de partygame het record kon vestigen, en misschien zullen we moeten wachten op de release van het GWR 2021-boek om daar officieel achter te komen. Desondanks moet worden erkend dat het niet voor iedereen is om in het Guinness Book of Records te komen, en daarom rest er niets anders dan de ontwikkelaars te feliciteren met het behalen van een echt gedenkwaardig doel.