Dit weekend was er een besloten technische repetitie van Halo Infinite multiplayer. Sommige gebruikers die toegang hadden aangevraagd via Halo Waypoint werden geselecteerd en konden zo een preview van de nieuwe 343 Industries-shooter bekijken, maar de problemen ontbraken natuurlijk niet.

Dit is niet zo verwonderlijk, aangezien het in feite nog steeds een product is dat nog niet helemaal af is en er enkele correcties en wijzigingen zijn aangebracht naar aanleiding van de feedback van de spelers van de eerste test. Waar we het vandaag over hebben, is een behoorlijk grappige bug die van start gaat op Reddit en Twitter. Als je een granaat gooit naar een bord op de natte vloer, zullen ze komen anderen gegenereerd, in een bloemlezing van oneindige tekens die het scherm zullen overspoelen.

Pas op dat je niet uitglijdt! Een nieuwe testsessie van de titel zal volgend weekend beschikbaar zijn, we hopen meer hilarische bugs te zien. Of misschien niet, want Halo Infinite wordt op 8 december 2021 op Xbox en pc gelanceerd.