In de afgelopen uren TiMi Studios onthulde de releasedatum van Mamoswijn su Pokémon verenigt, de MOBA met zakmonster-thema beschikbaar op Nintendo Switch en verder Android- en iOS-apparaten.

Il Twee Fangs Pokémon IJs/Grondtype zal een rol spelen in de MOBA tank vechter, met vaardigheden die in staat zijn om goden uit te voeren menigtecontrole gericht op vijandige Pokémon door middel van verdovingen en aanvallen, en uiteraard ook uitstekend bestand tegen schade voor je team. Het personage is te koop in de Unite-winkel vanaf woensdag 29 september ten koste van 10.000 Aeos zoals elke nieuwe Pokémon bij de lancering.

De volgende Pokémon die zich bij de Unite-selectie zal voegen, is Sylveon, de Elf-evolutie van Eevee, die echter nog geen officiële releasedatum heeft. We moeten dus gewoon wachten op nieuws hierover van TiMi zelf.