Zoals we gisteren meldden, Nieuwe wereld is eindelijk gearriveerd op Steam in zijn definitieve versie, na een moeizame reis tussen open beta, problemen e rinvii. Het lijkt er echter op dat het pad dat naar de eerste dag leidde alle verwachtingen van Amazon Games.

Nieuwe Wereld Steam-kaartenVolgens de ranglijst gepubliceerd door Stoomgrafieken, Nieuwe Wereld zou pieken op 700.000 spelers tegelijkertijd verbonden, zelfs zo ver gaan om de onbetwiste kampioen van het klassement te overtreffen Counter Strike: Global Offensive, al is het maar voor een paar uur.

In het verleden waren de enigen die zich de schietplaats van Valve hebben toegeëigend: PUBG: BATTLEGROUNDS (3.257.248) Dota 2 (1.295.114) en Cyberpunk 2077 (1.054.388). Het is duidelijk dat dergelijke aantallen normaal zijn tijdens de eerste dag van een game waar de community zo op wacht, maar de titel van Amazon zal in de top van Steam kunnen blijven? We moeten gewoon wachten.