Battlefield 2042 ZEGT EA Electronic Arts Open Beta Cross PlayVandaag is de dag vanBattlefield 2042 open bèta: de beroemde FPS gemaakt door EA DICE is al begonnen spelers te verwelkomen die geïnteresseerd zijn in een eerste voorproefje van de bekende grootschalige gevechten.

Het begon om 9 uur met deexclusieve opening voor alle gebruikers die de game hebben gereserveerd, vergezeld van abonnees van EA Play en Xbox Game Pass. Voor de laatste, enkele toegangsproblemen gebeurde in de eerste paar minuten en ze waren na ongeveer een uur opgelost.

De Battlefield 2042 Beta bevindt zich, zoals gezegd, in de Open-modus, dus alle andere spelers krijgen op een later moment ook gratis toegang. De volledige opening staat namelijk gepland voor 9 oktober om 8 uur, Precies 48 uur voor het einde van de testfase.