Laten we teruggaan om over te praten FIFA maar, in tegenstelling tot de afgelopen tijden waarin we u hebben verteld over de verschillende schandalen e oorzaak legali gerelateerd aan de modaliteit Ultieme team, vandaag zullen we praten over een gerucht met betrekking tot de officiële licentieovereenkomst tussen de ontwikkelaar Electronic Arts (EA Sports) en de eigenlijke Zwitserse voetbalorganisatie.

Volgens de New York Times, een paar weken na de release van de nieuwste editie van de FIFA 22-game, zouden de twee partijen terugkeren naar heronderhandelen zijn eigen overeenkomsten, met EA kan het hebben ontmoette een muur op zijn weg.

FIFA 21 EAGate Electronic Arts Miniatuur Ultimate TeamVolgens het gerucht, in feite, de FIFA hij zou eraan denken om zijn eigen te vergroten vergoeding op uw rijbewijs, totdat u het cijfer van ben . bereikt 2.5 miljard, evenals een limiteren de vrijheid van elektronische kunsten van het merk uitbreiden ver voorbij de video afgespeeld, organiseren evenementen exporteren en focussen op de groeiende populariteit van NFT.

Ondertussen heeft dezelfde General Manager van EA Sports Cam Weber onlangs verklaard dat het bedrijf het idee om de naam van de franchise te veranderen opnieuw zou evalueren en het nieuwe merk zou registreren EA Sports FC, met behoud van de huidige afspraken met FIFPro, de organisatie die zich toelegt op het beheer van gelijkenis van de spelers professionals onder hun naam.

Kortom, wat moeten fans van de serie verwachten? We kunnen het niet helpen, maar wachten op het mogelijke verstrijken van de licentie, verwacht tegen het einde van de volgende Wereldbeker in Qatar 2022.