De nieuwe is net afgelopen Animal Crossing Direct gewijd aan het laatste nieuws voor Animal Crossing: New Horizons zoals de nieuwe versie 2.0 en het uitbreidingspakket Gelukkig thuis paradijs. Maar laten we bij het begin beginnen...

Onder de verschillende innovaties die binnen zijn opgenomen update 2.0 komende volgende November 5 2021, vinden we natuurlijk De Piccionaia di Bartolo, de kans om te ontdekken nieuwe eilanden samen met remo, een uitbreiding vanFiorillo-eiland, de mogelijkheid van kook veel lekkernijen in het laboratorium, nieuwe nummers van KK Slider en veel nieuwe toevoegingen die je leven op het eiland nog spannender zullen maken.

Maar de echte bom is de aankondiging van de eerste Happy Home Paradise betaalde uitbreiding die je, net als in het gelijknamige hoofdstuk voor Nintendo 3DS, terugbrengt naar de kantoren van de Vakanties in Casimira.

Als onderdeel van het Casimira Vacanze-team is het jouw taak om dromen waar te maken. Elke klant heeft een duidelijk beeld van zijn ideale vakantiewoning en het is aan jou om ervoor te zorgen dat ze niet teleurgesteld worden.

Kies een eiland en ontwerp vervolgens een huis dat voldoet aan de behoeften van de klant. Kies meubels die de juiste sfeer creëren, richt het interieur en exterieur in, verander het seizoen en de tijd, en meer. Hoe meer cases u projecteert, hoe meer vraag naar uw diensten zal zijn!

Happy Home Paradise wordt samen met de 2.0-update of de volgende uitgebracht 5 november tegen de prijs van 24.99 euro. Het is echter mogelijk om via het abonnement gratis toegang te krijgen tot de DLC Nintendo Switch Online + Add-on-pakket, beschikbaar voor de prijs van 40 euro voor een enkel abonnement e 70 euro voor het abonnement voor het geheel familie.