En terwijl de wereld blijft praten en die analyseren 27 seconden gelekt tijdens het weekend, Bandai Namco en FromSoftware heb een nieuwe update gepost voor Elden Ring, de volgende titel geregisseerd door Hidetaka Miyazaki, de aankondiging van de komst van a Gesloten netwerktest ingesteld voor de maand van november.

Aanmelden voor deze periode van Beta testen je moet toegang krijgen tot de Officiële Paginaen het spel en volg de aanwijzingen om de procedure te voltooien. Zoals de term suggereert, zal deze proefperiode een klein aantal spelers in staat stellen zich onder te dompelen in de Rift of the Interregnum en ervaar zelf de gameplay en vooral de infrastructuur van online matchmaking. Dit zijn de data:

・ Sessie 1 - 12 november (vr) van 12 tot 15
・ Sessie 2 - 13 november (za) van 4 tot 7
・ Sessie 3 - 13 november (za) van 20 tot 23
・ Sessie 4 - 14 november (zo) van 12 tot 15
・ Sessie 5 - 15 november (ma) van 4 tot 7

Dit is echter niet het enige nieuws van de dag. In dezelfde trailer werd ook de nieuwe releasedatum van Elden Ring aangekondigd, komende naar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox e PC de volgende 25 februari 2022.