Elden Ring, de nieuwste game van FromSoftware geregisseerd door Hidetaka Miyazaki, is nu het object van verlangen geworden van alle fans van het genre Zielachtig. Na twee jaar stilte kwam de game weer in de schijnwerpers tijdens het afgelopen Summer Game Fest, de vlam opnieuw aansteken community en het instellen van de releasedatum voor de volgende Januari 21 2022.

Het weekend werd echter gekenmerkt door een bepaalde video die door de insider werd gedeeld Jeff grubb en dat is goed te zien 27 seconden aan niet-uitgebrachte gameplay in de Landen van het Interregnum gemaakt door George RR Martin.

Volgens de woorden van Grubb (gebaseerd op de anonieme bron die het lek bekendmaakte), zou de gameplay zijn opgenomen op Xbox One X via game capture-hardware van lage kwaliteit en waarvan de afbeeldingen afkomstig zijn een paar weken oud gebouwd. Vervolgens schreef de verslaggever van de Washington Post genenpark bevestigde het lek door aan te geven hoe deze video maakte geen deel uit van het materiaal dat werd bekeken tijdens Gamescom 2021.

Op dit moment hebben noch Bandai Namco noch FromSoftware een reactie op het verhaal gepubliceerd, maar het is redelijk om te denken hoe deze video door iemand is gepubliceerd molto vicino aan de ontwikkeling van de game, die onlangs in de laatste fase is beland. In de tussentijd laten we u over aan de analysevideo die is gepubliceerd door Sabaku no Maiku, voor het geval u geïnteresseerd bent.