In de afgelopen maanden CD Projekt ze was heel duidelijk met haar gebruikers en aandeelhouders, stak meteen haar handen naar voren en legde dat uit Next-Gen-versies van Cyberpunk 2077 en The Witcher 3 zouden waarschijnlijk na eind 2021 aankomen. Welnu, dit standpunt werd bevestigd met het laatste persbericht van het Poolse bedrijf.

Volgens de release zijn de versies voor PlayStation 5, Xbox-serie X | S e grafische update op pc games zullen in de loop van 2022 arriveren. respectievelijk, Cyberpunk 2077 krijgt zijn update in het eerste kwartaal van volgend jaar, terwijl Geralt of Rivia een mooie facelift aan haar activa tijdens het tweede kwartaal.

"Op basis van de aanbevelingen van de teams van beide games hebben we besloten de release uit te stellen tot 2022. Onze excuses voor het lange wachten, maar we willen de zaken rechtzetten."