De CEO van Sprinkhaan Vervaardiging Goichi Suda, in de gamingmarkt bekend als Suda51, heeft een nieuw bericht op Twitter gepubliceerd waarin de overname van het softwarehuis door de Chinese reus wordt bevestigd Netease.

“Na 8 jaar samen te zijn geweest, is Grasshopper Manufacture overgestapt van de GungHo Group naar NetEase. We zullen doorgaan met het maken van nieuwe en opwindende games, net zoals we altijd hebben gedaan! "

Met de post deed de goede Suda de moeite om te benadrukken hoe de overeenkomst tussen Grasshopper en Netease voorziet in een controle over het bedrijf alleen vanuit het oogpunt van marketing Management en middelen, en laat het dus over aan Suda en de bedrijfszanger volledige creatieve controle bij de ontwikkeling van hun volgende games.

“NetEase begrijpt de sterke punten van Grasshopper Manufacture en is bereid om ons te ondersteunen, en is ook een uiterst betrouwbare partner. NetEase Games zal in de eerste plaats verantwoordelijk zijn voor het plannen van onze activiteiten en het verstrekken van voldoende geld voor de ontwikkeling van games. Wij zullen verantwoordelijk zijn voor het creatieve gedeelte en de productie van de laatste om ervoor te zorgen dat we ons handelsmerk en de kwaliteit die ons onderscheidt, behouden. Verder krijgen we ondersteuning van een intern team bestaande uit honderden artiesten en technische experts op het gebied van game art en kwaliteitscontrole. We zullen zoveel mogelijk van deze ondersteuning opnemen en streven ernaar om u binnen de komende 10 jaar drie hoogwaardige Grasshopper-titels aan te bieden."