In de afgelopen uren heeft Activision Blizzard aangekondigd de nieuwe officiële naam van de nu ex McCree, de gunslinger-held van Overwatch, die vanaf 26 oktober aanstaande bekend staat als Cole Cassidy. 

De actie van de naamswijziging werd daarom eindelijk voltooid, na de belofte van het bedrijf om de laatste te veranderen vanwege de ernstige beschuldigingen van intimidatie op het werk die leidden tot de verwijdering van een van de historische Blizzard-leiders, Jesse McCree in feite.

De problemen voor Activision Blizzard lijken echter nog lang niet voorbij, aangezien het bedrijf binnenkort voor de rechtbank zal verschijnen met de California Department of Fair Employment and Housing (DFEH) precies met betrekking tot de talrijke gevallen van "intimidatie" die in de loop van de maanden zijn opgedoken.