Halo OneindigZoals verwacht, 343 Industries toonde eindelijk nieuw materiaal gerelateerd aan: campagne voor één speler dreigend Halo Oneindig: het is een algemeen overzicht van hetzelfde, dat ongeveer zes minuten duurt.

Zoals je op de afbeeldingen kunt raden, de stap voorwaarts vanuit technisch oogpunt was significant terwijl, wat betreft de gameplay, de uitstekende indrukken die al zijn teruggekeerd door de trailer van 2020. Het nieuwe avontuur van Master Chief lijkt de speler een veel vrijere benadering van de gamewereld en botsingen met vijanden te bieden, met behoud van het karakteristieke vuurgevecht zeer gewaardeerd door de historische Halo-fanbase.

Halo Infinite komt op 8 december op de markt op Xbox Series X | S, Xbox One en pc. Het zal onmiddellijk beschikbaar zijn in de Xbox Game Pass-catalogus.