Halo Infinite 343 Industries343 Industries bereidt zich voor om de Halo Infinite-campagne voor één speler opnieuw te presenteren: de afspraak is voor vandaag, 25 oktober 2021, om 15 uur Italiaanse tijd zoals we leren van officiële Twitter-profiel van het spel.

Het nieuws hing nu in de lucht van vorige week, toen de bekende insider Tom Henderson had onthuld alsof ze nu aanstaande waren "Grote aankondigingen" gerelateerd aan de Xbox-wereld en dat de presentatie van de Halo Infinite-campagne zou komen "heel vroeg".

Er is verder geen nieuws over de aard van deze aankondigingen, maar ze zullen nauwelijks een plaats vinden tijdens het evenement van vandaag dat volledig gewijd zou moeten zijn aan het nieuwe en langverwachte avontuur van Meester Chief.

Halo Infinite keert dan terug om zijn singleplayer-sector te laten zien die niet langer diepgaand was na de allereerste presentatie in 2020: in de afgelopen maanden daarentegen verschillende fasen van Gesloten beta voor leden van het Insider-programma die de multiplayer-sector van het spel al uit de eerste hand hebben kunnen uitproberen.