Super Smash Bros. Ultimate lijkt iedereen het monsterlijke potentieel van media-crossovers binnen het gamelandschap te hebben geleerd. de serie van Masahiro Sakurai en Nintendo's operatie om zoveel mogelijk personages te grijpen die behoren tot de meest uiteenlopende IP's (van 5 Persona Joker tot de nieuwkomer Sora of Kingdom Hearts) lijken zo'n weerklank te hebben gehad dat ze de ontwikkeling van games die we zouden kunnen noemen, nieuw leven hebben ingeblazen Smash-achtig, Or vechtspellen op platforms die in grote lijnen de mechanica van de Japanse kaskraker weerspiegelen.

Last but not least, onder deze vinden we ook: Nickelodeon All-Star Brawl, spel waarmee fans kunnen spongebob, avatar en vele andere animatieseries om hun favoriete personage te kiezen om ze een goede reden te geven. Een recent lek op Reddit zou echter hebben geanticipeerd op de komst van een andere mededinger: Warner Bros

Netherrealm lek van GamingLeaksAndRumours

Volgens het lek gedeeld door het Twitter-account van Nibel, zou de Amerikaanse fabrikant denken aan hoofdletters over het fenomeen Super Smash Bros. Ultimate en over de gebrek aan steun van Nintendo voor de competitieve scene van de titel, en creëer in groot geheim zijn eigen platform-vechtspel met niet alleen stripfiguren zoals Johnny Bravo, Fred Flinstone (GROTE PAPA?!) En Ruig, maar ook filmiconen zoals Harry pottenbakker, Mad Max e Gandalf. Ook zou het idee beginnen bij: Netherrealm Studios, nadat hij de enorme reactie van het publiek had opgemerkt op een bepaalde scène die de zogenaamde Shaggy Ultra Instinct geconfronteerd met een geanimeerde versie van Schorpioen.

Zoals gewoonlijk nodigen we je uit om deze geruchten te accepteren met de nodige tang en om eventuele officiële aankondigingen af ​​te wachten van WB Games o Netherrealm Studios. Maar als deze cross-over waar blijkt te zijn, wat zou je er dan van vinden?