I Stoomverkoop zijn nu een vaste afspraak voor pc-gamers die op zoek zijn naar aanbiedingen, met min of meer handige kortingen op honderden games en DLC's die aanwezig zijn in de enorme catalogus van het Valve-platform.

Steam EMIKA_GAMES Zomer van '58

Door de jaren heen zijn de data van de verkoopperiodes bijna altijd geweest lekken op het net voordat ze aankomen, maar voor het eerst in 2021 heeft Valve aangekondigd zelf direct op Steamworks de data van herfst- en winterkortingen. Hoewel we al wisten dat de Halloween-uitverkoop op Steam zou plaatsvinden van 28 oktober tot 1 november, zijn hier ook de andere actieperiodes van dit laatste deel van het jaar:

  • Steam Halloween-uitverkoop - 28 oktober - 1 november 2021.
  • Steam Autumn Sale - 24 - 30 november 2021.
  • Steam Winter Sale - 22 december 2021 - 5 januari 2022.

Zelfs Epic Games loopt duidelijk niet ver achter, en we herinneren je er zelfs aan dat de Halloween-kortingen aan de andere kant zijn ze al enkele dagen actief op het “concurrerende” platform van Steam.