Deathverse laat het stervenTijdens de State of Play die Sony gisteravond hield, werd het gepresenteerd Deathverse: Let It Die, nieuwe titel gepubliceerd door GungHo.

Dit is het vervolg op Laat het doodgaan, originele titel gemaakt door Sprinkhaan Vervaardiging door Goichi Suda en uitgebracht in 2016 op PS4 en in 2018 op pc, waarvan enkele van de personages zijn overgenomen. De game speelt zich enkele eeuwen na het eerste hoofdstuk af en gaat over de Dood Jamoboree, een survival-realityshow die zich afspeelt in de virtuele wereld die precies Deathverse wordt genoemd.

Van eerste indrukken, lijkt de titel een koerswijziging te maken in vergelijking met Let It Die, die zichzelf presenteerde als een atypische actie-RPG die knipoogde naar zielsverwanten, neigde naar dynamiek die meer toe te schrijven is aan de wereld van Battle Royale, terwijl de originele stijl behouden blijft en zo de multiplayer introduceert , alleen asymmetrisch aanwezig in zijn voorganger.

Deathverse: Let It Die zal gratis te spelen zijn en staat gepland voor 2022 op PS5 en PS4. Het is gemaakt door Supertrick-spellen, GungHo's interne studio die jarenlang het beheer van de eerste Let It Die had overgenomen, terwijl Grasshopper Manufacture geleidelijk afstapte van de Japanse uitgeverij, tot de definitieve passage onder de vleugels van Netease de afgelopen dagen is gebeurd.