KFC KFConsole State of Play PlaystationDie van gisteravond was niet bepaald één Stand van zaken gedenkwaardig. Veel gebruikers zijn behoorlijk teleurgesteld over de inhoud, die grotendeels bestaat uit mindere titels en onafhankelijke producties, en verwachtten nog een paar hoogtepunten buiten de aanhangwagen di Kleine duivel binnen. Ontevredenheid sloeg onvermijdelijk over naar sociale media, vooral Twitter, waar veel fans hun teleurstelling op een nogal krachtige manier uitten.

Er zijn mensen die in plaats daarvan hebben besloten om alles met een beetje ironie te nemen en er grappen over te maken, zoals gedaan door KFC Gaming: het profiel van de fictieve videogamedivisie van het beroemde fastfood heeft in feite welsprekend gereageerd op een tweet van het officiële Playstation-profiel waarin gebruikers werden gevraagd naar hun indrukken van de zojuist afgesloten stand van zaken.

Het profiel voor KFC Gaming steeg naar bekendheid in december 2020, toen hij een aanhangwagen van de even fictieve KFC-console en gestreken op een mogelijke landing van het merk in de wereld van videogames.