Laten we teruggaan naar het praten over Nintendo in de context dat alle spelers er een hekel aan hebben om erover te praten, zijn eeuwige strijd tegen piraterij, vooral als het wordt gepleegd in de richting van de games die zijn uitgebracht op de consoles van het Japanse huis. Afgelopen september heeft Nintendo een rechtszaak aangespannen tegen de... Team-Xecuter, een team dat verbonden is met de wereld van modding op consoles en voornamelijk van ontwikkeling van modchip op Nintendo-consoles.Nintendo Switch Team-XecuterHet verhaal begon als laatste September 2020 met de arrestatie van een van de sleutelfiguren in het project, een persoon die veel ironisch fa Gary Bowser genaamd. Vorige maand werd Mr. Bowser voor de rechter gebracht met Ben 11 kosten samen met zijn andere collega's Max Louarn e Yuanning Chen, met de laatste nog op vrije voeten.

De afgelopen uren is echter Gary Bowser heeft schuldig gepleit voor ten minste twee aanklachten (Handel in methoden om een ​​apparaat te omzeilen en samenzwering in verband met de handel in laatstgenoemde) en kwam met de rechter overeen om Nintendo een schadevergoeding te betalen die gelijk is aan 4.5 miljoen dollar. Daarnaast zal Bowser zelf meewerken met advocaten tijdens het onderzoek naar: spoor andere leden van zijn team.

Nintendo Switch PiraterijDesondanks stelt de rechter die met de zaak is belast, dat de schuldige nog een periode van opsluiting van maximaal 5 jaar, zonder een proces te moeten doorlopen en met het geluk van alle resterende lasten te worden verlost.