Forza Horizon 5Forza Horizon 5 het is nog niet officieel uitgebracht maar het kan nu al rekenen op een grote playerbase. De exclusieve racegame van Microsoft komt de volgende keer op de markt 9 november, maar vier dagen eerder toegang is verleend aan alle kopers van de $ 99 Premium Edition van de game, die nu kunnen genieten van de titel gemaakt door Playground Games. Welnu, desondanks geeft de teller van de aanwezige spelers al duizelingwekkende cijfers aan.

Zoals getoond in de tweet gepost door deze gebruiker, ze zijn al meer dan 800.000 de spelers die toegang hebben gehad tot Forza Horizon 5, een indrukwekkend aantal gezien het feit dat ze binnen een paar dagen zullen worden vergezeld door de eigenaren van de standaardversie van het spel en alle abonnees van Xbox Game Pass: de laatste heeft momenteel alleen toegang tot vroege toegang bij aankoop van een speciaal Premium-pakket van meer dan 40 euro.