aanschouwerTer gelegenheid van de start van de playtest gewijd aan het derde hoofdstuk, Warm Lamp Games en Alawar Premium ze besloten om het te maken aanschouwer gratis inwisselbaar op Steam. De game plaatst ons in de schoenen van een condominiumbeheerder die is toegewezen aan de rol van de totalitaire staat waarin we leven. We zullen buren moeten bespioneren, hun gesprekken afluisteren en informatie in hun huizen verzamelen om hen te profileren en mogelijk aan te geven bij het regime. Maar het is aan de speler om te kiezen of hij deze acties onderneemt of de kant van de huurders kiest zonder medeweten van de staat.

aanschouwer het kan gratis en permanent worden verkregen op het platform van Valve en dat zal zo blijven tot 19 uur op 11 november. Tegelijkertijd is de DLC "Gezegende slaap" e Beholder 2 Sono te koop door te profiteren van een sterke korting.