Tiny Tina's aanval op Dragon Keep WonderlandsOp het naderingspad a Tiny Tina's Wonderlands, Gearbox heeft besloten om een ​​stand-alone versie van de Tiny Tina's aanval op Dragon Keep, wereldberoemde DLC van Borderlands 2 wat een echte mijlpaal is voor fans van de franchise. Momenteel is het gratis inwisselbaar in de Epic Games Store.

Deze editie is, zoals vermeld, volledig speelbaar ongeacht het bezit van een exemplaar van Borderlands 2, daarom is het een opnieuw gebalanceerde versie om onafhankelijk te kunnen worden aangepakt. Het vertegenwoordigt ongetwijfeld een geweldige introductie a Tiny Tina's Wonderlands, dat volledig gebruik maakt van het concept van deze uitbreiding en het evolueert naar een compleet spel.

Aanval op Dragon Keep is beschikbaar voor aankoop op pc, Playstation en Xbox. Op het pc-platform, zoals verwacht, is gratis inwisselbaar in de Epic Games Store tot 17 november 16 uur.