outridersHet lijkt erop dat de tijd komt om terug te keren naar Henoch: People Can Fly inderdaad aangekondigd dat zal live terugkomen met daarna een 'Outriders Broadcast' 15 november, de dag waarop het nieuws zal brengen over zijn plunderaarsschieter die in april van dit jaar is uitgebracht. Het zal hoogstwaarschijnlijk de gelegenheid zijn om de nieuwe content te presenteren waar het team al maanden aan werkt.

Hoewel niet expliciet gecommuniceerd, werd het evenement gepresenteerd met de vermelding dat het een update is van wat "Jullie hebben allemaal gewacht" e "Alles waarvan je niet eens wist dat je erop zat te wachten". Dit is daarom een ​​zeer duidelijke verwijzing naar nieuwe inhoud voor Outriders, een verzoek waar de spelers al maanden mee bezig waren, en van waarschijnlijk onverwacht nieuws over de titel.

Het enige dat overblijft is om af te stemmen op de Youtube-kanaal van het spel, of op de Square Enix Twitch-kanaal, om 18 uur Italiaans op maandag 15 november om erachter te komen wat People Can Fly in petto heeft voor zijn plunderaarsschieter.