Sinds de implementatie een paar weken geleden, heeft de Nintendo Switch Online-uitbreidingspakket heeft verschillende kritieken ontvangen van een groot deel van de gebruikers van het hybride platform, waaronder controverses met betrekking tot de prijs en vooral gerelateerd aan emulatie van titels voor Nintendo 64. En daarna verklaringen van Nintendo-president Shuntaro Furukawa, ook Doug Bowser van Nintendo of America maakte van de gelegenheid gebruik om op een aantal van deze kritieken te reageren in zijn laatste interview met The Verge.

Tijdens het interview beweerde Bowserone dat hij... Pas op problemen met emulatie op Nintendo 64 en Sega Mega Drive en bevestigt de eerdere verklaringen van Furukawa met betrekking tot: de verbeteringen aan de onderhoud.

“We werken voortdurend aan het verbeteren van onze online functies en games, maar ook aan het toevoegen van waarde met nieuwe services en games die in de toekomst zullen verschijnen. We nemen feedback van gebruikers zeer serieus en bedenken manieren om de ervaring te verbeteren. Kwaliteit en inhoud staan ​​bij ons voorop."

Wat denk je? Op dit moment heeft Nintendo Switch Online steeds meer defecten die elke dag komen aan de schandpaal genageld van het publiek. Waar zou het Kyoto-huis voor kunnen doen? red de dag?