Outriders New HorizonZoals een paar dagen geleden aangekondigd, heeft People Can Fly onthuld zijn kaarten over de toekomst van outriders. De looter-shooter die in april 2021 op de markt kwam, wordt namelijk verrijkt met nieuwe content die in twee verschillende updates is uitgebracht.

Het begint morgen met de gratis update "Nieuwe horizon" die hij als bruidsschat meebrengt een hele reeks veranderingen en verbeteringen waar de gemeenschap al lang om heeft gevraagd. Het eindspel van het spel wordt uitgebreid met 4 nieuwe zendingen te spelen op zoveel nieuwe plaatsen in Enoch en kan worden voltooid zonder de stopwatch in de gaten te houden: de timer is in feite geëlimineerd voor alle soorten raids, zowel oude als nieuwe, en nu kunnen spelers nemen alle tijd die nodig is om te genieten van je legendarische landbouwuitrusting.

Een andere nieuwe functie is de transmog, waar spelers al lang om hebben gevraagd, waardoor het naar believen van je personage kan worden herskin met elk type uiterlijk dat in het spel wordt verkregen. Dit komt bovenop een volledige herbalancering van de klassen, hun respectievelijke vaardighedenbomen en mods die van toepassing zijn op de wapens: alles is herzien en gecorrigeerd om de algehele gameplay-loop te verbeteren, met verschillende verbeteringen verdeeld over de verschillende klassen.

Nieuwe horizon komt morgen om 17 uur Italianen aan en is gratis beschikbaar voor alle Outriders-bezitters, die voor de gelegenheid een Feestarrangement door voor 30 november in te loggen op de game. Daar houdt het nieuws echter niet op, want in 2022 wordt de game verder uitgebreid met de nieuwe DLC getiteld "Werelddoder". Nieuwe details hierover zullen echter pas in de toekomst worden onthuld.