Ondanks het verlaten van Toshihiro Nagoshi, werkt binnen Ryu Ga Gotoku Studio ze gaan door. En hoewel de recente tirades tussen de studio en de acteur Takuya Kimura gerelateerd aan de pc-versie van verloren oordeel, de studio denkt al aan de toekomst zelfs buiten de Yakuza-serie.

Yakuza: als een draak in Xbox SEGA Toshihiro Nagoshi Ghost of Tsushima Ryu Ga GotokuIn een recent interview voor Famitsu in feite, de nieuwe studiodirecteur Masayoshi Yokoyama bevestigde niet alleen de intentie om vrij te geven een vervolg op Yakuza: Like a Dragon, maar bevestigde ook dat binnen de onderzoeken van het interne team een SEGA aan andere games wordt al gewerkt buiten de twee reeds genoemde series.

“In de afgelopen 10 jaar is Ryu Ga Gotoku Studio uitgegroeid tot 300 medewerkers. Nagoshi, Sato en ik zijn lange tijd de drie sleutelfiguren geweest, maar veranderingen kunnen niet komen zonder de zaken te verstoren. In die zin denk ik dat structurele verandering een teken is van onze verandering. De volgende Yakuza zal een game zijn die zich enkele jaren na het einde van Yakuza: Like a Dragon afspeelt. Wanneer hij aankomt, zal hij opnieuw Ichiban Kasuga als hoofdrolspeler hebben. We zullen onszelf blijven uitdagen om nieuwe titels te creëren en werken al aan onaangekondigde titels buiten Yakuza en Judgment."