Halo Infinite Xbox Series X Microsoft Games Showcase X 343 Industries multiplayerDe multiplayer van Halo Oneindig is nu een paar dagen beschikbaar, in wat in feite een open bèta is, die positieve meningen verzamelt zonder enkele kritieke problemen. De meest gerapporteerde door de spelers is de langzame voortgang in de huidige Battle Pass, als zeer onbevredigend beschouwd. 343 Industries verzamelde onmiddellijk feedback van de gemeenschap, enkele wijzigingen voorbereiden die de komende dagen in werking zal treden.

"We zullen om te beginnen de 'Play a Game'-uitdaging toevoegen, zodat je consequent door de Battle Pass kunt komen door je favoriete games te spelen" zei de communitymanager John Junyszek, “We zullen enkele bugs repareren, repareren en enkele van de wekelijkse uitdagingen elimineren op basis van wat je ons hebt gemeld. Deze aanpassingen aan de moeilijkheidsgraad van de uitdaging helpen je sneller vooruitgang te boeken in je wekelijkse uitdagingen en zullen ook direct de voortgang van je Battle Pass versnellen.

Om deze wijzigingen aan te brengen, is het nodig reset de huidige voortgang van de huidige wekelijkse uitdagingen, maar 343 Industrieën beloont spelers met een gratis Sigil Mark 7-viewer voor iedereen die zich tussen 23 november en 30 november aanmeldt bij Halo Infinite.

Het Xbox Game Studios-team kijkt ernaar uit om de campagne van de volgende game te lanceren 8 december, ha decidedo di verrassende lancering van de multiplayer-sector van de game ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van Xbox, met een open bèta die nuttig blijkt om sommige aspecten van zijn product te verfijnen door directe feedback van spelers te volgen.