Saints RowDe herstart van Saints Row officieel is uitgesteld. Bevestiging kwam in één mededeling ondertekend door de Chief Creative Officer van Volition, Jim Boonen.

Saints Row wordt niet langer uitgebracht op de oorspronkelijk aangekondigde datum van 25 februari 2022. In plaats daarvan wordt het wereldwijd uitgebracht op 23 augustus 2022. Onze prioriteit is om de beste Saints Row ooit te maken en als we het op de hierboven aangegeven datum hadden uitgebracht, zou het niet hebben voldaan aan de normen die we onszelf hebben gesteld en die je verwacht en verdient. Het team heeft gewoon meer tijd nodig om onze visie recht te doen; we zijn bezig met het verfijnen en er zullen geen grote veranderingen in het spel zijn, behalve de totale hoeveelheid en de reiniging ervan. We vinden het jammer dat we de wedstrijd moeten uitstellen. We zijn ervan overtuigd dat dit de juiste beslissing is om ervoor te zorgen dat de game ongelooflijk geweldig is wanneer deze wordt gelanceerd "

Volition geeft er daarom de voorkeur aan om extra tijd te nemen om beter te verfijnen wat een nieuw begin zal zijn voor de historische franchise. Door deze keuze kan de studio zich ook zonder twijfel positioneren in een rustiger startvenster, wegkomen van wat druk is "Doodslot" vertegenwoordigd door de eerste maanden van 2022, wanneer verschillende zeer belangrijke effecten, zoals bijvoorbeeld, op de markt zullen komen Horizon Forbidden West en Elden Ring.