Het is geen geheim dat de legendarische gameregisseur Hideo Kojima is een grote fan van media die veel verder gaan dan videogames (zie zijn profiel) Instagram om een ​​idee te krijgen), en in het verleden heeft hij zelf onthuld dat hij zijn hand wil proberen bij producties uit de eerste hand die variëren van het medium waaraan hij ons altijd heeft gewend.

Kojima Productions

Nou, het is nog maar een paar uur geleden dat het nieuws Kojima Productions heeft een nieuw kantoor geopend in Los Angeles in Californië, dat de taak zal hebben om naast videogameproducties ook de visie en projecten van de meester uit te breiden. Tot aankondigen de opening van het filiaal was Riley Russell, die na 28 jaar werken bij PlayStation de Amerikaanse divisie van Kojima Productions gaat leiden, met als doel producten te ontwikkelen (altijd in lijn met de intellectuele eigendommen van het moederbedrijf) met betrekking tot tv-serie, bioscoop en ook muziek.

We moeten gewoon wachten op officieel nieuws over wat er staat te gebeuren voor de toekomstige projecten van de Amerikaanse divisie van Kojima Productions (misschien komt er een serie over Death Stranding met Norman Reedus zelf?).