Er is iets meer dan een week verstreken sinds de aankondiging en release van de bèta van de multiplayer-modus van Halo Infinite, maar blijkbaar was dat genoeg om de community rond Master Chief te inspireren om (in zeer korte tijd) de allereerste mods op de nieuwe titel van 343 Industries.

Halo Infinite Mod Modders 343 IndustriesOp de pagina's van Nexus Mods er zijn al verschillende threads waar gebruikers pronken met de vrucht van hun creativiteit. Om u enkele voorbeelden te geven, er zijn mods die dit kunnen: verander de intro en muziek van het hoofdmenu, om een ​​te materialiseren Tankvarken op het slagveld en maak het schip bruikbaar Pelikaan, de deuren openend voor de eerste luchtgevechten door Halo Infinite.

Nu gaat de bal naar 343 Industries. Sterker nog, als het softwarehuis in het verleden erg tolerant was ten opzichte van de gemeenschap van modders (in tegenstelling tot Take-Two en Rockstar in de afgelopen jaren) hen aanmoedigen om nieuwe scenario's te creëren voor de Master Chief Collection, wat gebeurt er met de online Free-to-Play-modi van Halo Infinite? En met de singleplayer-campagne? Het softwarehuis en Microsoft zullen moeten beginnen beteugelen enthousiasme van zijn spelers?