De afgelopen uren de indie studio Wired Productions ha aangekondigd de officiële releasedatum voor Martha is dood, een nieuwe psychologische thriller die zich afspeelt op het Toscaanse platteland tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De titel ontwikkeld in Unreal Engine 4 wordt volgende uitgebracht op pc en console 24 februari 2022, en zal het tragische verhaal vertellen van twee zussen tijdens de botsing tussen de As en de geallieerden in Italië in 1944. De game belooft echte scenario's te gebruiken (waardoor historische gebeurtenissen worden verteld) vermengd met bijgeloof, folklore en psychologische stress als gevolg van oorlog en tot het verlies van dierbaren.

Hieronder vindt u ook de minimale en aanbevolen vereisten voor de pc-versie:

MINIMUM:

  • Vereist een 64-bit-processor en besturingssysteem
  • OS: Windows 10 64bit
  • Processor: Intel Core i5 of gelijkwaardige AMD
  • Geheugen: 8 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560, AMD Radeon HD 7790
  • DirectX: versie 12
  • Opslag: 30 GB beschikbare ruimte

AANBEVOLEN:

  • Vereist een 64-bit-processor en besturingssysteem
  • OS: Windows 10 64bit
  • Processor: Intel Core i7 of gelijkwaardige AMD
  • Geheugen: 16 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1060, AMD RX 580
  • DirectX: versie 12
  • Opslag: 30 GB beschikbare ruimte