In de afgelopen uren CD Projekt Red heeft een nieuwe gepubliceerd verslag voor investeerders over de laatste financiële resultaten van het bedrijf, die echter ook de volgende stappen bevatten die het team voor het komende jaar wil nastreven.

Eerst de next-gen versies di Cyberpunk 2077 e The Witcher 3 (die tegen het einde van 2021 hadden moeten verschijnen) zijn gepland voor een generiek "Eerste kwartaal" van 2022. We hebben daarom geen releasedatum voor de updates van de twee RPG's, maar we kunnen meer weten in de eerste maanden van volgend jaar jaar.

NevadaHoewel het kernontwikkelingsteam zich fundamenteel richt op Cyberpunk, Adam Kicinski, president en Joint CEO van CD PROJEKT Group kondigde aan dat het bedrijf twee nieuwe vestigingen heeft overgenomen, respectievelijk Digital Scapes (nu CD PROJEKT RED Vancouver genoemd), en The Molasses Flood (momenteel bezig met een nieuwe titel op basis van de IP van het moederbedrijf).