Tymon Smektała, hoofdspelontwerper van Dying Light 2 Blijf mens, aangekondigd via een persbericht dat de afgelopen uren is uitgebracht dat de nieuwste poging van Techland officieel zijn fase is ingegaan Goud.

De term betekent dat de belangrijkste werken op de titel zijn officieel klaar (twee maanden voor de release), en dat het ontwikkelteam zich daarom kan concentreren op de tweaks en aanpassingen die in de day one-patches aanwezig zullen zijn.

Stervend licht 2

We herinneren je dat Dying Light 2 Blijf menselijk de volgende zal officieel worden vrijgegeven 4 februari 2022 op PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch (cloudversie) en pc. Mocht je nieuw materiaal uit de titel willen zien, Techland heeft ook onthuld dat het aanstaande donderdag (15 december) om 2 uur Italiaanse tijd een gameplay van ongeveer 21.00 minuten zal uitbrengen.