WarframeDigital Extremes heeft aangekondigd dat de nieuwe uitbreiding van Warframe, gerechtigd De nieuwe oorlog, de volgende komt er officieel aan 15 december. De bevestiging ging vergezeld van een nieuwe speciale aanhanger.

Warframe is een derde persoon plunderaar shooter die in de loop der jaren steeds meer succes heeft gehad en het buitengewone cijfer van meer dan 60 miljoen geregistreerde spelers tijdens zijn levenscyclus en stelt Digital Extremes in staat om een ​​product dat oorspronkelijk met een lager budget is gemaakt, steeds meer te verfijnen.

The New War vertegenwoordigt de meest ambitieuze uitbreiding ooit gemaakt voor de titel, zowel vanuit verhalend als inhoudelijk oogpunt, en zullen spelers eindelijk in staat stellen een nieuwe oorlog te ervaren tegen de race van voelend. Een evenement waar de Warframe-community nu al zo'n twee jaar naar uitkijkt en waar ze, zoals gezegd, vanaf half december eindelijk van kan genieten in de game: deze wordt gelijktijdig op alle platformen uitgebracht.

Ondertussen kunnen spelers zich dankzij het evenement voorbereiden op de strijd Eerste heropleving, die begon op 15 november, waarmee ik Tenno ze zullen hun arsenaal kunnen upgraden door te beveiligen Wapens en Warframe Prime voor een beperkte periode.