Sons of the ForestSons of the Forest heeft eindelijk een releasedatum. Het vervolg op de beroemde survival of Endnight Games komt officieel op de markt op 20 mei 2022, zoals bevestigd in een nieuwe e brute toegewijde trailer.

Het eerste hoofdstuk van The Forest wordt erkend als: een van de beste survivalgames ooit gemaakt, met maar liefst 95% positieve recensies op Steam. Het project, dat begon in de vroege toegangsfase in mei 2014, werd geleidelijk verbeterd en uiteindelijk voltooid ter gelegenheid van de officiële release, die in 2018 plaatsvond op pc en PS4.

Van wat wordt getoond in de eerste trailers, Sons of the Forest lijkt meer om de hele verhalende sector te hebben gegeven, al behoorlijk interessant in het eerste hoofdstuk, met behoud van die aura van extreme rusteloosheid die het survival-horrorsysteem van zijn voorganger zo goed had gekenmerkt.

Het enige dat overblijft, is wachten tot volgend voorjaar voor de Endnight Games-test van volwassenheid, wanneer Sons of the Forest komt naar de pc.