Super Smash Bros. Ultimate kwam bijna 3 jaar geleden uit, precies op 7 december 2018. Door de jaren heen is de vechtgame ontwikkeld door SORA Ltd., Bandai Namco e Nintendo erin geslaagd om de droom van zijn gamedesigner waar te maken Masahiro Sakurai, waarmee hij de titel van de grootste crossover voor videogames veiligstelde, evenals verschillende onderscheidingen van publiek en critici. Toch, een paar maanden na de release van Sora uit Kingdom Hearts, dit pad is in het huis rechtdoor.

“De update naar versie 13.0.1 is nu beschikbaar. Klik hier om de fixes en wijzigingen te bekijken. Dit is de nieuwste update voor het beheren van het spelsaldo, met uitzondering van het oplossen van stabiliteitsproblemen."

Algemeen deze laatste update beëindigt de ontwikkeling van de spelmechanica, waardoor een selectie van personages tot hun recht komt. Uiteraard gaat deze nieuwe update niet naar de ontwikkeling van een mogelijk competitief doel blokkeren, maar het is duidelijk dat vanaf vandaag de hiërarchieën van de lijsten met niveaus de laatste radicale verandering zouden kunnen ondergaan.

Als je benieuwd bent welke karakters zijn herzien en opnieuw gebalanceerd, verwijzen we je naar: changelog-pagina gepubliceerd op EventHub.