De vrijlating van Gran Turismo 7 (4 maart 2022) nadert, met de lopers en bewonderaars van de simul-arcade titel van Polyphony Digital die niet kunnen wachten om de baan op te gaan. Ondertussen wekt het team van Kazunori Yamauchi ieders nieuwsgierigheid door aan te kondigen: een buitengewone samenwerking met Porsche.

Wat je in de video ziet is de Porsche Vision Gran Toerisme, De eerste alleen virtuele machine ontwikkeld voor Gran Turismo 7. Het is niet de eerste keer dat Polyphony samenwerkt met verschillende autofabrikanten. Al voor de vorige GT Sport bracht het softwarehuis een stortvloed aan concepten voort, zoals de Lamborghini Lambo V12 Visie, McLaren Ultieme Visie en vele andere modellen die kunnen worden bekeken op de officiële programmapagina GT Vision.

Naast deze aankondiging hebben Polyphony Digital en Sony een nieuwe uitgebracht video-gameplay van Gran Turismo 7 en het tonen van de baan Deep Forest Raceway in al zijn pracht.