Halo Infinite Mod Modders 343 Industries multiplayerHalo Oneindig bereidt zich voor op de lancering van de campagne, die hierna zal plaatsvinden 8 december, maar verwaarloost uiteraard zijn multiplayer-sector niet. Na de aanpassingen aan de Battle Pass, spelers schreeuwen om meer modi en 343 Industries lijkt te hebben ontvangen duidelijk weer.

Door de stem van de communitymanager John Junyszek dat werd inderdaad snel bevestigd de multiplayer-sector van Halo Infinite wordt verrijkt met de toevoeging van Fiesta, Free for All en SWAT-modi. Ze zullen niet aankomen op 8 december, gelijktijdig met de campagne, maar het is bevestigd dat ze kort daarna zullen aankomen: ze staan ​​namelijk gepland voor het begin van de kerstvakantie.

Na een warme kritische ontvangst met de eerste indrukken van de campagne, 343 lijkt op dit moment te zijn bijzonder ontvankelijk van de publieke opinie en is van plan om snel aan zijn verzoeken te voldoen in de onmiddellijke periode na de lancering van Halo Infinite.