Playstation Plus Mortal Shell GodfallDe maand december blijkt gierig met tevredenheid voor abonnees Playstation Plus. Na de controverse die voortkwam uit de versie van Godfall verstrekt, waarmee je alleen het eindspel kunt spelen, andere zijn toegevoegd met betrekking tot sterfelijke schelp.

De zielen gemaakt door Koude Simmetry het is in feite de andere booster-titel in de line-up van deze maand, maar ook deze is geleverd in een versie die Playstation Plus-gebruikers niet erg leuk vonden.

Het is in feite niet de Enhanced Edition, die grafische verbeteringen, stabiele 60 fps en resolutie tot 4K garandeert, maar van de oude PS4-versie beschikbaar in achterwaartse compatibiliteit. Een ontdekking die een nare smaak in de mond van gebruikers achterliet, vooral in het licht van de onmogelijkheid om deupgrade gratis op PS5, niet voorzien voor deze versie.

Mortal Shell, evenals Godfall - Challenger Edition en LEGO DC Super Villains zijn vanaf vandaag beschikbaar voor alle PlayStation Plus-abonnees.