gisteren, Ubisoft heeft de presentatievideo van . gepubliceerd Ubisoft Quartz, een eigen platform gewijd aan het beheer en de wederverkoop van NFT bruikbaar in hun eigen games.

Volgens wat is gepresenteerd, is dit nieuwe systeem van digitale goederen wordt in bèta geïntroduceerd met de pc-versie van Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint door drie gratis druppels beschikbaar op 9, 12 e 15 december 2021 van uren 19:00, om vervolgens ook in de loop van 2022 te worden verspreid.

Ubisoft NFT Quartz Ghost Recon BreakpointDeze druppels zullen goden in zich hebben Cijfers, of game-items in beperkte oplage die kunnen worden verkregen zodra de Livello 5 op je rekening. Met behulp van de milieuvriendelijke blockchain-technologie van Tezos, deze cijfers zijn unieke items die slechts door één speler kunnen worden verkregen, en die later binnen het platform kunnen worden doorverkocht.

Aangezien dit een nogal netelig onderwerp is om aan te pakken, werd de video natuurlijk onmiddellijk overspoeld door kritiek (agressief of niet) van de gemeenschap, die het YouTube-systeem voor leuk en niet leuk gebruikten om hun mening te laten horen. unaniem verschil van mening. En hoewel in de afgelopen periode het Google-platform verwijderde de mogelijkheid van de verhouding tussen duimen omhoog en duim omlaag weergeven, de redactie van VGC heeft (via verschillende scripts en plug-ins) een verhouding berekend van 800 goedkeuringen contro meer dan 15.000 meningsverschillen.

Wat denk je er van? Gelooft u dat de NFT en op blockchain gebaseerde technologieën kan op de een of andere manier het gaminglandschap ten goede komen, of je bent nog steeds een beetje op je hoede, zoals de goede oude Phil Spencer?