De campagne Halo Oneindig is officieel een paar uur beschikbaar op pc- en Xbox-consoles, en ongetwijfeld een van de beste platforms om het nieuwe avontuur van Master Chief te spelen, is de vlaggenschipconsole van Microsoft, Xbox-serie X. 

Een van de meest interessante innovaties die het bedrijf Redmond heeft geïntroduceerd voor zijn next-gen is zeker de Snelle CV, een functie waarmee je het spel kunt hervatten waar je de console hebt uitgeschakeld, zonder dat je het spel op specifieke punten hoeft op te slaan. Brian Jarrad, gemeenschapsdirecteur bij 343 Industries echter adviseerde naar Halo Infinite-spelers van gebruik niet de eerder genoemde Series X-functionaliteit voor nu, aangezien de cosmetische ontgrendelingen die in de campagne kunnen worden verkregen "niet in multiplayer verschijnen", juist vanwege de verbroken verbinding met de servers veroorzaakt door de Quick Resume.

Het ontwikkelteam is al op de hoogte van het probleem en Jarrard heeft daarom aangekondigd dat 343 al werkt aan een oplossing die weer met terugwerkende kracht alle cosmetica die zijn ontgrendeld in de campagne en niet verschijnen in multiplayer voor spelers die zijn getroffen door deze kleine bug.