De release van Elden Ring, de langverwachte nieuwe videogame van Van Software en Bandai Namco komt volgende uit 25 februari 2022 su PC, PlayStation e Xbox. Zoals velen van jullie weten, heeft de titel van Hidetaka Miyazaki een korte tijd gekend Netwerk test tijdens de maand november, waar spelers en influencers vertrouwd raakten met de spelmechanica en met de landen van het Interregnum.

Officieel, zou deze proefversie van het spel toegankelijk zijn vanaf 12 t/m 15 november 2021, konden sommige leden van de hackscene opnieuw toegang krijgen tot deze build, via sommigen magheggio.

Bucando de verdediging van de 9.00-firmware van de PlayStation 4, slaagden de hackers erin om een ​​reservekopie van de Elden Ring Closed Network Test op hun harde schijven te dumpen en, via een software speciaal voor datamining, ze zijn erin geslaagd om nogal wat gamebestanden met zich mee te krijgen modellen 3D, lijnen van dialoog, primaire missiebeschrijvingen e secundair vooral zware spoilers voor de hele verhaallijn van het spel.

Het is duidelijk dat we bij Parliamo di Videogiochi niet in detail zullen praten over de onthulde materialen. Pas echter op voor de sites waar je vanaf hier zult rondhangen totdat de game wordt gelanceerd. purtroppo, Spider-Man: Geen weg naar huis heeft een partner gevonden voor de vergadering van de verwachte en verwende producten voorgoed.