Eindelijk zijn we hier! Het is de laatste dag van gratis kerstaanbiedingen van de Epic Games Store en zoals elk jaar is de laatste aanbieding een echte bom. Tot de Januari 6 2022 platformgebruikers kunnen de inhoud van de Tomb Raider: Definitieve Survivor-trilogie van Crystal Dynamics!

Tomb Raider: Game of the Year-editie

"Tomb Raider is een veelgeprezen actie-avontuur dat het spannende verhaal vertelt van een jonge Lara Croft die verandert van een naïef meisje in een geharde overlevende. Alleen vertrouwend op haar instincten en aangeboren overlevingsvaardigheden, moet Lara vechten om het duistere verleden van een vergeten eiland te ontrafelen en te ontsnappen aan de dodelijke greep ervan. De Game of the Year-editie bevat de Tomb of the Lost Adventurer, 6 singleplayer-outfits voor Lara en 4 personages. "

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

"Rise of the Tomb Raider: 20 Years Celebration bevat het basisspel en de Season Pass boordevol nieuwe content. Je kunt Croft Manor verkennen in de nieuwe aflevering "Blood Ties" en het verdedigen tegen de zombie-invasie in "Lara's Nightmare". Extreme overlevingsomstandigheden samen met vrienden met de nieuwe online coöp-weerstandsmodus en de mogelijkheid om het tegen elkaar op te nemen met de nieuwe moeilijkheidsgraad van het spel "Extreme Survival". Ook beschikbaar zijn nieuwe uitrusting en wapens geïnspireerd op Tomb Raider III en 5 klassieke Lara-skins. De bestaande DLC test verkennende vaardigheden bij het confronteren van een angstaanjagende oude grafwoning in Baba Yaga (The Temple of the Witch), evenals het vechten tegen een golf van geïnfecteerde roofdieren in Cold Darkness Awakened.

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition

“In haar poging om de Maya-apocalyps af te wenden, zal Lara uiteindelijk haar lot ontmoeten en zo de Tomb Raider worden die we allemaal kennen. Ervaar het laatste hoofdstuk van Lara's oorsprong, die in Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition de Tomb Raider wordt die ze bedoeld was te zijn. Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition bevat het basisspel, de zeven uitdagingsgraven van de DLC en alle downloadbare wapens, outfits en vaardigheden, om beter te kunnen genieten van het belangrijkste hoofdstuk van Lara's verhaal."