Iratus: Lord of the DeadGOG heeft besloten om zijn ronde van kerstverkopen met een knal af te sluiten door de uitstekende turn-based RPG Iratus: Lord of the Dead.

De roguelike gemaakt door Niet bevroren en verspreid door Daedalic is een donkere fantasietitel in de stijl van Darkest Dungeon, die de speler aan de andere kant van het hek plaatst. In feite zullen we de rol spelen van de necromancer Iratus, bevrijd na millennia van slavernij en klaar om zijn menigte volgelingen, bestaande uit ondoden, skeletten, banshees en andere wezens van duisternis, te leiden.

Strategie en tactiek zijn de voor de hand liggende hoofdrolspelers van het spel, zowel wat betreft de gevechten als het feitelijke beheer van onze troepen, met de mogelijkheid om lichaamsdelen van verslagen vijanden te herstellen om de onderwerpen in onze schuilplaats te verbeteren en te versterken, ook uitbreidbaar en te verbeteren.

Iratus: Lord of the Dead is gratis inwisselbaar Platform door naar de juiste pagina te gaan. Het aanbod is geldig tot 15 januari 5:XNUMX uur.