De befana is gearriveerd en heeft de gebruikelijke wekelijkse distributie van gratis games die wordt aangeboden door de Epic Games Store, na de kerstmarathon, teruggebracht. De titel van deze week is Goden zullen vallen, ontwikkeld door Slimme bonen e Deep Silver.

"Millennia lang hebben de goden de mensheid zonder genade gedomineerd. Toegewijd aan wreedheid en lijden, beweren ze blind te worden gediend en aanbeden door een eed van loyaliteit van elke man, vrouw en kind. Degenen die weigeren zich aan hun wil te onderwerpen, zijn gedoemd tot een langzame en pijnlijke dood. Ervaar de meedogenloze beproevingen van een avontuurlijke groep krijgers in hun wanhopige poging om de mensheid uit de genadeloze klauwen van de goden te bevrijden. Na te lang de wreedheid van het rijk van de goden te hebben doorstaan, wordt nu elke man en vrouw die een wapen kan hanteren geroepen om zich bij je aan te sluiten om een ​​clan van 8 Keltische overlevenden te vormen en het hoofd te bieden aan de legioenen angstaanjagende beesten en dienaren. de hel rijken van de goden. Elke beslissing die je neemt leidt tot een persoonlijke verhaalontwikkeling. Behaal succes en je kunt getuige zijn van de geboorte van nieuwe legendes. Als je faalt, zul je alleen levens tot stof zien vergaan."

Het aanbod blijft actief tot de volgende 13 januari 2022 om 17:00, dus haast je om het in te wisselen!