De afgelopen uren heeft het personeel vanHCS, 's werelds belangrijkste Halo esports-competitie, heeft aangekondigd veranderingen in zicht met betrekking tot het volgende grote competitieve FPS-evenement.

In feite, tijdens de maand februari de NA Regionale Finale al DreamHack van Anaheim, Californië, maar de groeiende golf van Covid-gevallen in de Verenigde Staten en daarbuiten heeft de organisatoren gedwongen de plannen met betrekking tot de "open bracket"-fase van het toernooi te wijzigen. De laatste 8 teams die zich voor het evenement kwalificeren, zijn nu te vinden via een online kwalificatiein tegenstelling tot een evenement dat volledig aanwezig is zoals het oorspronkelijk was voorzien.

Ook is het tijdens de Anaheim Dreamhack niet meer mogelijk om te accepteren toehoorders live, en daarom is het alleen mogelijk om het toernooi te volgen via de officiële streaming, die in ieder geval 100% dekking van het toernooi zal garanderen.