Xbox Activision Phil Spencer Bobby KotickBobby Kotick, beruchte CEO van Activision Blizzard, lijkt zijn dagen te hebben geteld binnen het bedrijf. Volgens deovername transactie van het bedrijf door Microsoft, werd aangegeven dat er geen wijzigingen zullen zijn in het huidige management van het bedrijf, maar dat deze zullen plaatsvinden zodra de overgang is voltooid.

Kotick blijft feitelijk aan het hoofd van het bedrijf, maar dat is al bekend gemaakt Activision Blizzard rapporteert direct aan Phil Spencer nadat de deal rond is. Een verandering die volgens de bronnen van de Wall Street Journal, markeert het einde van het verblijf van de directeur bij het bedrijf.

Kortom, volgens de bronnen van de Amerikaanse krant, Bobby Kotick zou het hoofd van Activision Blizzard alleen als veerman houden: eenmaal afgeleverd in de handen van Spencer, de controversiële executive op de deur moet worden gezet.