Star Wars Jedi: Fallen Order Respawn EAEA heeft gewoon officieel aangekondigd om drie thematitels in de pijplijn te hebben Star Wars allemaal toegewezen aan respawn Entertainment. Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor Apex Legends, Titanfall en Star Wars Jedi: Fallen Order, gaat drie games maken van de bekende franchise in samenwerking met Lucasfilm-spellen en onthulde enkele details over de aard van deze producten.

Onder leiding van de oprichter Wint Zampella, supervisor van alle Star Wars-themaprojecten, de regisseur Stig Asmussen hij werkt al met zijn team om een nieuwe titel in de serie Jedi dat zal meegaan op de golf van goed publiek succes verkregen door: Fallen Order.

Het tweede project wordt in plaats daarvan geleid door Peter Hirschman, die in het begin van de jaren 2000 al betrokken was bij de productie van verschillende titels met een Star Wars-thema (waaronder de eerste) Battlefront, Empire at War en The Force Unleashed) wie zorgt ervoor dat er een wordt gemaakt? eerste-persoon schieter.

Een titel sluit het drieluik van de producties af strategisch die Respawn zal creëren in samenwerking met Bit-reactor, geleid door Greg Förtsch. Het zal de pasgeboren studio zijn om het ontwikkelingswerk uit te voeren, terwijl Respawn de productie zal leiden.

"We zijn enorme Star Wars-fans hier bij Respawn en kunnen niet wachten om met Lucasfilm Games te werken aan nieuwe titels die we al jaren willen maken." Zamella verklaarde, "Als je geweldige Star Wars-games wilt maken, moet je met ons mee op deze reis."

Het werk aan de drie projecten is zelfs al begonnen en het door EA . gecontroleerde softwarehuis opengesteld voor de aanwerving van ongeveer XNUMX nieuwe medewerkers.